Login
Product zoeken
Nu al vanaf 1,00 Excl BTW

Hosting en domeinnamen

Jouw website altijd zorgeloos online!
  • Razend snel
  • Binnen 24 uur online
  • Hoge uptime
  • Eigen controlpanel

Het is van groot belang dat de website van je bedrijf bereikbaar is voor je (potentiële) klanten. Een trage of onbereikbare website zorgt ervoor dat je orders en tevens klanten misloopt, waardoor je automatisch minder omzet behaalt. 
 
Om ervoor te zorgen dat je website zo veel mogelijk rendement oplevert, neem je webhosting af bij MediaLab Marketing. Wij nemen graag alle zorgen met betrekking tot je website uit handen.
 
Met MediaLab Marketing ben je verzekerd van 99,99 procent uptime, een snelle website en altijd actuele back-ups. Daar komt nog bij dat je met de webhosting van MediaLab Marketing tevens profiteert van de professionele helpdesk en scherpe tarieven.

 

Een domeinnaam registreren bij MediaLab Marketing
 
Voor je jouw website online kunt zetten, heb je een unieke domeinnaam nodig. Een domeinnaam kies je niet zomaar: het is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Wij adviseren je graag welke domeinnaam het meest geschikt is voor jouw onderneming. Deze domeinnaam kunnen wij direct voor je vastleggen.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op
 
Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook als je meer wil weten over de kosten van jouw webhosting, kun je contact met ons opnemen. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Vraag nu vrijblijvend en gratis een offerte aan