Login
Product zoeken

Over ons

Wie is medialab marketing?

MediaLab Marketing is jouw professionele partner op het gebied van online en offline marketing en communicatie. Wij helpen je graag jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, met de juiste inzet van marketing en communicatie. Dit kan online in de vorm van een website met creatieve content, maar ook offline met posters, flyers en visitekaartjes. Het maakt niet uit wie je wil bereiken, welke boodschap je wil uitdragen en wat voor bedrijf je runt, want wij kunnen iedere ondernemer helpen. 

Online en offline

MediaLab Marketing is gespecialiseerd in het realiseren van totaalconcepten, die geheel op maat worden uitgevoerd op basis van jouw bedrijfsidentiteit, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. En heb je geen totaalconcept nodig, maar zoek je bijvoorbeeld iemand die iedere week een blog kan schrijven of eenmalig een logo kan ontwerpen? Dan kunnen wij je ook helpen. Je kiest helemaal zelf op welke manier MediaLab Marketing jouw bedrijf moet ondersteunen.

Bouwen aan een langdurige relatie

Kwaliteit staat op nummer één bij MediaLab Marketing. Wij vinden het belangrijk dat onze al onze klanten tevreden zijn met de producten en diensten die wij leveren. Alleen zo ontstaat er een goede en langdurige relatie tussen beide partijen, die vele jaren stand kan houden. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan.

Contactgegevens

Social Media
  
Contact
T: +31 (0)72-2600102
support@medialabmarketing.nl

Juridische Informatie
KvK te Amsterdam: 62198734
BTW-nummer: NL854704772B01